Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Aanbod

Durven in 3 stappen

#0 Wat is Durf = Balans tussen angst en roekeloosheid
#1 Z3 = Zelfkennis, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen
#2 Doelen stellen, doen en doorzetten
#3 Bestendigen, evalueren en afronden

Doorbreek angst en patronen in je loopbaan, werk, leven of in je communicatie en de 3 stappen met je team, in een 1 op 1 training of online.

Het aanbod:

  • Meesters in Moed: door moed, durf en lef kunnen teams beter communiceren, samenwerken en doelen bereiken:Klik hier voor meer informatie.
  • Durf-Klussen: je kunt je gewoontes en patronen veranderen door de uitdaging aan te gaan. Je kunt daadwerkelijk communiceren door echt te kunnen zeggen wat je wil en vindt: Klik hier voor meer informatie.
  • Loopbaan Lef Online: de volgende loopbaanstap lukt jou wanneer je net even iets meer durft:  Klik hier voor meer informatie.
  • Durf te Ondernemen!: checken of ondernemerschap iets voor jou is! Of echt nu eens de stap maken. Of juist ondernemen met impact! Klik hier voor meer informatie.

 

  • Impact Aan de Zaan is een pilot in de uitdaging in het verduurzamen van het eigen woning bezit binnen de gemeente Zaanstad.Op instigatie van Gemeente Zaanstad zijn wij, Bureau Voor Durf, !WOON en KlimaatGesprekken gekomen tot een gezamenlijke aanpak voor het werven, opleiden, begeleiden en ‘organiseren’ van klimaat- en energiecoaches in Zaanstad