Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Boek kopen

Durf is te doen! Hoe onderwijsprofessionals meer kunnen durven dan zij denken.

Door nu te bestellen, verzeker je jezelf van een exemplaar van ‘Durf is te doen!’ zodra het uitkomt. Vermijd teleurstellingen door van tevoren te reserveren.

Het boek kost slechts 23 euro!

Het boek richt zich op lesgevende docenten/leerkrachten en hun direct leidinggevenden. Als onderwijsprofessional vind je in dit boek inzicht en handelingsmogelijkheden voor herkenbare situaties in hun onderwijspraktijk.

En dan juist op die momenten waarin durven gevraagd wordt. Pragmatisch, simpel en uiteraard gedurfd!

Inhoud van het boek:

In hoofdstuk 1, “Ik durf!”, neem ik je mee in mijn eigen ‘durf’ verhaal. Leer de subtiele nuances van durf kennen in hoofdstuk 2 terwijl we de definitie ervan verkennen en de impact ervan op ons dagelijks werk en leven onder de loep nemen.

De reis naar zelfontwikkeling begint in hoofdstuk 3, “De Basis”, waar we de fundamenten leggen voor een sterke en zelfbewuste persoonlijkheid. Ontdek het belang van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfzorg als bouwstenen voor durf.

Hoofdstuk 4 staat in het teken van het maken van spannende keuzes. Leer omgaan met angsten, beheers emoties en ontdek hoe je rationeel kunt handelen wanneer de druk hoog is. Hoofdstuk 5 geeft je een beeld hoe onze hersenen werken wanneer we durven.

In “Werk in Uitvoering” (hoofdstuk 6) begeleiden we je door de praktische stappen van durven. Van het identificeren van triggers tot het stellen van doelen, dit hoofdstuk is jouw routekaart naar daadkracht.

Verleg je grenzen in hoofdstuk 7 terwijl we comfortzones doorbreken en remmers omzetten in versnellers. Ontdek hoe je gewoonten kunt doorbreken en een groeigerichte mindset kunt cultiveren.

En wat is durven zonder de steun van anderen? In hoofdstuk 8 verkennen we de rol van organisatie, management en leiderschap in het stimuleren van durf en persoonlijke groei.

Als klap op de vuurpijl bieden we je een werkboek aan vol praktische oefeningen en tools om je te begeleiden op je reis naar durven en doen. Van zelfreflectie tot actieplannen, dit werkboek is jouw persoonlijke metgezel op weg naar succes.

Heb je interesse in mijn boek? Geef je contactgegevens op voor de pre-sale!

Reserveer nu jouw exemplaar!

Hoe kun je bestellen?

Vul jouw gegevens in bij het onderstaande formulier. Daarna ontvang je een mail om het bedrag (slechts 23,00 euro incl. BTW) over te maken. Dan is jouw reservering definitief! Zodra het boek van de persen komt stuur ik je het op!

Verzendkosten: 4,50 euro!

Bedankt voor je interesse in ‘Durf is te doen!’! We kijken ernaar uit om jouw exemplaar binnenkort te versturen en jou te inspireren met de inhoud van dit boek.

Jouw gegevens