Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Mijn Aanpak

Bureau Voor Durf geeft vat & beweging daar waar je het kwijt bent in je persoonlijk leiderschap, ondernemen en in teams. Je bent dan op kritieke momenten weer “in control” en in staat om keuzes te maken.

Mijn aanbod bestaat ‘Small Groups’- training en 1 op 1 training. Daarnaast ben ik ook beschikbaar als spreker.

Hoe werk ik: uitdagend (zoek de randjes!) met Amsterdams Lef en simpel en goed (down to earth en ontspannen) met Zaans Pragmatisme.

De aanpak om te durven

We starten met het in kaart brengen wat jouw focusgebied in durven is. Enerzijds is dat afhankelijk van situationele factoren en anderzijds van jouw competenties en krachten.

Beiden brengen we in kaart. Als je dat gedaan hebt ga je naar voren kijken. Wat wil je bereiken? Wat is voor jou de meest optimale situatie en wat wil je dan bereiken.

Daarna ga je jouw focus kiezen. Wat gaat jouw durfklus zijn? Je formuleert jouw uitdaging en maakt voor jezelf een persoonlijke leidraad om jouw doel te bereiken.

Natuurlijk is het spannend dus je moet ook kijken naar waar je je zorgen over maakt en of dat terecht is. Vervolgens breng je jouw support in kaart. Op wie kun je wel of niet steunen?

Het echte Durven:

En dan begint het echte durven! Na jouw 1e durfactie onderzoek je wat er bij jou gebeurt in het kritieke en het kantelmoment. Je reflecteert op de 4 fasen in het kantelmoment en formuleert oplossingen die voor jou gaan werken!

Afsluitend ga je je durven onderhouden en dealen met lastige situaties die je tegen kunt komen.

Small Group training

In kleine groepen van maximaal 5 tot 6 deelnemers organiseren we intensieve trainingssessies. Deze kunnen met open inschrijving ingezet worden of In Company.
In de training werken we met de input uit de praktijk en koppelen dit aan een theoretisch kader. We simuleren de praktijk en zullen gaan: oefenen, oefenen en oefenen.
Uiteindelijk durven deelnemers de eerste stap te nemen en deze te borgen.
1 op 1 training:
Je werkt aan je persoonlijke uitdaging in een 1 op 1 trainingsprogramma van gemiddeld 12 weken.
Intensiteit: 1 gesprek per 2 weken. In de 1 op 1 training maken we een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)
1 op 1 training is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt en de 1 op 1 trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach.
De trainingen zijn beschikbaar voor de onderwerpen:
  • Ikdurf  een persoonlijke stap nemen die je eerder nog niet durfde te nemen;
  • Guts, durf te ondernemen: ontwikkelen van een ondernemende attitude en scan op mogelijkheden in ondernemerschap;
  • LoopbaanLef: nu de stap maken die bij je volgende loopbaanwensen en mogelijkheden past;
  • Grip op tijd: timemanagement met durf en focus, geen afleiding en doen wat je moet en wil doen;
  • Durf in de communicatie: vanuit je eigen communicatiestijl helder, kwetsbaar en open durven te communiceren.