Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Over Rob

Dit zeggen klanten over Rob:

Een Young professional zegt bij haar evaluatie:

“Je stelt Simpele & Goede vragen om een innerlijk proces bij mij in gang te brengen: Ik durf voor mezelf mogelijkheden te zien, durf te zijn wie ik ben en te zeggen wat ik wil en voor mezelf te kiezen en los te laten wat ik heb….”

Deelnemer Wendy van der Brugge vertelt over haar ervaring bij de workshop “Guts, durf te ondernemen”:

“Wat heeft GUTS aan durf opgeleverd? Door te benoemen in de naam van je onderneming dat er durf nodig is weet je: Bij Bureau voor durf mag je fouten maken! Dat vind ik heel sterk aan jouw expliciet geformuleerde doelstelling/missie. Het heeft me naar jou toe getrokken en ik ben er blij om. Ik zie dat je met veel mensen contact kan maken, en je goed kunt aansluiten op wat zij nodig hebben. Krachtig zoals je dat doet, met vooral veel humor en lef. Ik heb dus naast de interessante opdrachten veel gehad aan jouw voorbeeld, hoe je de training geeft.”

Bureau Voor Durf is ook de mede-initiator van Summer School Sociaal Ondernemen Zaanstad. Een deelneemster op de vraag wat zij naast het geleerde nog meer aan de Summer School gehad heeft:

“Toch nog meer durf !!! Ik durf best al veel maar het doen meer inzicht in gekregen.” 


Opdrachtgevers Lodewijk Kleijn en Pia van Kleef vinden van Bureau Voor Durf:

“In een vloek en een zucht heeft Rob het rudimentaire plan dat er lag voor een Summer School uitgewerkt, deelnemers geworven en is van start gegaan. Bij de afsluitende avond van de Summer School was ik blij en onder de indruk van de stappen die de deelnemers gemaakt hebben en de schoonheid van hun ideeën.”

Overige testimonials:

Sabine Rummens, directeur bedrijfsvoering ACTA:

“Rob Smits heeft voor onze organisatie een aantal bijeenkomsten georganiseerd voor ons managementteam. Rob heeft er mede voor gezorgd dat dit soepel verliep, moeilijk was waar dat nodig was, ons daarover heen hielp en ons enthousiast meenam naar een betere vorm van teamsamenwerking. Hij gebruikt hiervoor diverse methoden en technieken waarvan je je pas achteraf realiseert dat hij ze heeft gebruikt en hoe natuurlijk hij dit inbrengt. Hij beweegt mee, begeleidt en helpt bij het komen tot een betere samenwerking en dit alles met een grote dosis humor! Verder is Rob gewoon een prettig mens om mee te werken.”

Tuija Lugas Goedhart, Mantelzorgconsulent Jeugd, Socius:

“De agressietraining van Rob was een prachtige ervaring. Hij neemt je mee de diepte in, zoekt met je de randjes op, voelt dingen haarfijn aan en haalt je uit je comfortzone. Maar door zijn betrokken houding en tomeloos enthousiastme zorgt hij ervoor dat je dit avontuur met hem aandurft. En de samenwerking tussen Rob en trainingsacteur Willem was geniaal! Bedankt Rob (en ook Willem) dat ik met hernieuwd zelfvertrouwen en een fijne energie kick je training uit kon lopen. Dat had ik even nodig! “

Coen Stolp:

“Rob heeft mij uitstekend geholpen met het uitzoeken van een passende studie. Door een traject in te gaan waar ik mezelf beter heb leren kennen en uiteindelijk ook verschillende stage’s te lopen heb ik nu een juiste studiekeuze gemaakt. Ik kijk achteraf terug op een mooie samenwerking.”

Hans de Vries:

“Rob laat je zelf ontdekken wat voor jou het beste werkt. Zonder ingewikkeld te doen of te worden. Daardoor 100% bruikbaar advies.” 

Gaby van Wonderen:

“I found Rob to be a down-to-earth kind a guy, who works in a pragmatic way. He brings abstract matters back to a practical scale, what makes his coaching sessions highly effective. Transparency and authenticity are the core of his communication, leaving ego and politics outside the door.” 

Een eerder radio-interview over mijn bureau vind je bij het Zaanradio programma Zaanse Zaken.
https://m.mixcloud.com/edwin-kleiss/zaanse-zaken-1-juni-2017-rob-smits-bureau-voor-durf/

Op mijn YouTube kanaal is er tevens een afspeellijst Rob Smits in de media:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqfoWPIB4UPv_fr97ZkfVjw5TFN5RJTnx

(O.a ZaanTV, BNR)

Artikelen: http://www.rtvzaanstreek.nl/maatschappelijke-initiatieven-op-zomercursus/content/item?984862